Т.А „Авто Атом“ ВРАБОТУВА

Туристичка агенција „Авто Атом“ ВРАБОТУВА:

Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:

*Високо образование (се смета за предност)

  • Познавање на Англиски јазик.
  • Познавање на MC Office.
  • Организираност и одговорност.
  • Развиени комуникациски вештини.
  • Потребна креативност во продажба и развиена склоност за тимска работа.
    Сите заинтересирани кандидати можат да го испратат своето CV на нашатаE-mail адреса:
  • t_a_avtoatom@yahoo.com
Сподели: