Успешна крводарителска акција во Црвен крст – Кочани, собрани 34 крвни единици

Општинската организација на Црвен крст – Кочани денеска ја реализираше  предвидената февруарска крводарителска акција. На редовната крводарителска акцијата крв даруваа 34 дарители и истата се … Continue reading Успешна крводарителска акција во Црвен крст – Кочани, собрани 34 крвни единици