Успешна крводарителска акција во Црвен крст Кочани

Општинската организација на Црвен крст – Кочани денеска ја реализираше  предвидената крводарителска акција за месец август. На редовната крводарителска акцијата крв даруваа 21 дарители и … Continue reading Успешна крводарителска акција во Црвен крст Кочани