Утре, 12 јули прекин во електроснабдувањето на делови од Кочани

Утре, понеделник (12.07.2021 год.) во општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

09:00 – 14:00 ч. : ул. „Гоце Делчев“ како и објектите околу спортското игралиште во населбата „Бавчалук“.

Сподели: