Утре, 16 ноември прекин во електроснабдувањето во с. Грдовци

За вторник (26.11.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 09:00 ч. до 14 ч., корисниците во с. Грдовци, околу фабрика Кочанско поле Грдовци

Сподели: