Утре, 21 ноември прекин во електроснабдувањето во Чешиново

За утре, недела(21.11.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 10:00 ч. до 14 ч., корисниците на територијата на општина Чешиново – Облешево (кратки прекини)

Сподели: