Утре, 23.11.2021(вторник) прекин во електроснабдувањето во населба Усова чешма

За утре, вторник(23.11.2021 година) поради реконструкција и модернизирање на дистрибутивната мрежа од страна на екипи на „Електродистрибуција“ прекини во снабдувањето со електрична енергија ќе имаат:

Од 09:30 ч. до 13:30 ч., корисниците на ул. 15-ти Македонски корпус во нас.Усова чешма

Сподели: