„Фламинго“ на нова локација   – Највкусните вафли и мини палачинки отсега во Трговскиот центар – Кочани

Во центарот на центарот на Кочани, отсега можете да ги вкусите највкусните вафли и мини палачинки  на „Фламинго“.

Во новиот продажен објект – најразличните видови на вафли и палачинки, овошни, нутела, киндер и рафаело вкусови, со вкусни додатоци, кремови и преливи или комбинирајте по ваша желба и вкус. 

Во понудата пробајте, орео, фереро, тројно чоколадо, киндер вафла, фламинго, рафаело и овошна вафла или мини палачинки со најразлични вкусови.

Безалкохолни пијалаци, сокови и милк шејк на менито на „Фламинго“.

„Фламинго“ на нова локација во Трговскиот центар во Кочани!!

Сподели: