Форумот на жени на ОО СДСМ – Кочани на трибина по повод меѓународната кампања „16 дена активизам против родово базирано насилство“

На трибина во Мултикултурниот центар во Кочани Форумот на жени при ОО на СДСМ – Кочани ги заокружи активностите по повод Меѓунардната кампања „16 дена … Continue reading Форумот на жени на ОО СДСМ – Кочани на трибина по повод меѓународната кампања „16 дена активизам против родово базирано насилство“