ФОТО ВЕСТ: Кочани во три часот по полноќ

По неколкуте реакции на социјалните мрежи од граѓани во врска со загадувањето на воздухот предизвикано од фабрика лоцирана во старата индустрија, вечерва споделуваме фото вест како потсетување до Државниот инспекторат за животна средина дека долгогодошниот проблем на кочанчани со добро познатиот загадувач се уште не е решен.

Фото: А. Арсов

Сподели: