Фото студио – „Sasha Mojsov Photography“

Фото студио „Sasha Mojsov Photography“ – сочувајте ги Вашите најубави спомени со фотографија.

Фото студио „Sasha Mojsov Photography“ нуди:

–  Фотографирање на свечени настани и прослави (родендени, крштевки, свадби)

– Корпоративно фотографирање

– Студиски фотосесии (портретна, фамилијарна и фотосесија на новороденчиња.)

– Дигитално печатење на фотографии на мали и големи формати и фотографија на платно со димензија по избор.

– Рамки, албуми и друг вид на аксесоари….

Фото студиото се наоѓа на ул. „Браќа Ставреви“ 23 наспроти Стариот парк во Кочани.

Телефон за контакт: 078/312-503 – Саша 

Сподели: