„Харпијан“ – концерт на популарна класична музика

Под наслов „Харпијан“, музичарите Благој Николов и Андреј Наунов, в понеделник на 20 септември, на Западната тераса на НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани ќе приредат концерт на популарна класична музика, на хармоника и пијано.

Концертот е во рамките на Годишната програма на Министерството за култура и „Бели Мугри“, а ќе се одржи според предвидените протоколи за организација на културни настани, со почитување на мерките за заштита и спречување на ширење на коронавирусот.

Концертот на Николов и Наунов ќе започне во 19 ч.

Сподели: