hydroxychloroquine tablets bp 200 mg price check on hydroxychloroquine hydroxychloroquine sulfate indications improvement of ra with hydroxychloroquine hydroxychloroquine water retention hydroxychloroquine 200 mg ingredients

Хеликоптерите на АРМ веќе гаснат над Кочани, објектот на Фабриката за вода и околните куќи се заштитени од огнот

Хеликоптери на Армијата на Република Македонија веќе интервенираат во гасењето на пожарот над Кочани и полнат вода од Браната Гратче.

Според последните информации објектот на Фабриката за вода е заштитен од огнот и нема опасност за ширење кон околните куќи.

Пожарникари од Кочани, Виница, Штип и Македонска Каменица интервенираат на непристапен терен потпомогнати од месното население.

Водоснабдувањето на градот е нормализирано и препумпните станици се повторно оспособени. Пожарот зафатил неколку столба за електрочна енргија, екипи на ЕВН Македонија се на терен и засега нема проблем со електроснабдувањето на делови од градот.

И. Матеничарски

Сподели:
  •  
  •  
  •