Хеликоптерите на АРМ веќе гаснат над Кочани, објектот на Фабриката за вода и околните куќи се заштитени од огнот

Хеликоптери на Армијата на Република Македонија веќе интервенираат во гасењето на пожарот над Кочани и полнат вода од Браната Гратче. Според последните информации објектот на Фабриката … Продолжи со читање Хеликоптерите на АРМ веќе гаснат над Кочани, објектот на Фабриката за вода и околните куќи се заштитени од огнот