Хуманитарна акција по повод 3 декември – продажба на уметнички слики

По повод 3 декември, денот на лицата со попреченост, се организира хуманитарна акција преку продажба на уметнички слики.

Достапните слики за продажба се наоѓаат на следниот линк заедно со цените, а сите заинтересирани кои сакаат да помогнат преку вклучување во акцијата да ги контактираат ЛМС – Кочани во инбокс со избраната уметничка слика за резервација.

Подигнувањето на сликите ќе биде в петок, на 2 декември во Градскиот парк, кадешто ќе се одржи културно-уметничката програма под мотото „За подобар видик“.

Линк до фотографиите со клик ОВДЕ.

Линк до профилот на ЛМС со клик ОВДЕ.

Сподели: