Центарот за комуникации на ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани со одговор на прес-конференцијата на ОО СДСМ Кочани посветена на стечајците

Почитувани медиуми, почитувани сограѓани!

Да се излезе на еден ваков настап од пресс е политичко самоубиство во секоја европска држава. Само кај нас може,, Стечаец” да биде пасивен обсервер на стечаецот, дури и да се фали со тоа!? Која партија го воведе терминот „стечаец“ во Македонија со помош на криминалната приватизација и затворањето на 684 фирми?

СДС, тоа е партијата за која зборот „стечаец“ никогаш не стана ништо повеќе од материјал за експлоатација. СДС е партијата која пак бессрамно ги користи стечајците кои самата ги создаде за своја политичка промоција.

Нема крај на понижувањата во кои секојдневно заглавува партијата која ја изведе најкриминогената и најстрашната приватизација во понова Европа?

Само во Кочани на улица останаа преку ноќ 3-4000 вработени… Половината од тие луѓе веќе се заборавени а другата, најголемиот дел беа згрижени. Народот гледа, народот знае!

Вистината е на секој во глава, а се друго е реклама!

ОК на ВМРО ДПМНЕ Кочани Центар за комуникации

Сподели: