Црвен крст Кочани успешно ја реализираше првата крводарителска акција во 2021 година

Во просториите на Општинската организација на Црвен крст Кочани денеска се спроведе редовната јануарска  крводарителска акција која воедно беше и прва крводарителска акција во Црвен … Continue reading Црвен крст Кочани успешно ја реализираше првата крводарителска акција во 2021 година