Членовите на МО „Единство“ добија свое младинско катче

Членовите на Младинската организација „Единство“ при СОУ „Љупчо Сантов“ добија  своја просторија.  Поранешното бифе во училиштето од денес ќе биде место каде членовите на младинската организација ќе оддржуваат состаноци, дебати  и простор за  реализација на идеи.

Просторијата е реновирана со поддршка на   СОУ „Љупчо Сатнов“, Црвен крст  Кочани со програмата ЦКА-ПХВ и Amphenol Technology Macedonia .

И.Матеничарски

Сподели: