„Шпаркасе“ банка донираше компјутери за ученици од ОУ „Раде Кратовче“ Кочани

Денес, со нашата донација на компјутери за основното училиште „Раде Кратовче“- Кочани, им овозможивме на неколку дечиња од социјално загрозени семејства непречено да ја следат наставата.

Директорот м-р Благој Давитков и сите вработени во училиштето изразија голема благодарност за направената донација.

Шпаркасе банка Македонија

Сподели: