Јавна објава за ангажирање на лица за вршење работи – достава на акти со Договор на дело

Општина Кочани распиша Јавна објава за ангажирање на најмногу 20 лица за вршење работи – достава на акти со Договор на дело.

Јавната објава трае до 13.02.2024 година, а пријавите се доставуваат во Едношалтерската канцеларија во Општина Кочани.

Сите останати детални информации се на следниот линк: https://kocani.gov.mk/wp-content/uploads/2024/01/Javna-objava.pdf

Сподели: