hydroxychloroquine retinal toxicity oct desethyl hydroxychloroquine hydroxychloroquine human antihimeric antibodies hydroxychloroquine and z pack hydroxychloroquine renal toxicity where can i buy hydroxychloroquine 200 mg

ЈК Травел Кочани – најголема понуда за лето 2021

ЈК Травел – Кочани Ве води на летување во Албанија, Грција, Турција, Црна Гора и Македонија – убедливо најдобри понуди за лето 2021!!!

Важно за патување во Грција:

-Дозволен влез во Грција со рапид (брз) тест, а за децата под 12 години не е потребен тест.

20% ПОПУСТ за резервации направени и целосно уплатени до 25.06.2021 за сопствен закуп!

Кликнете ОВДЕ за понудата во Грција.

  • Лето во Албанија без ПЦР тест и 20% ПОПУСТ за резервации направени и целосно уплатени до 25.06.2021 за сопствен закуп!

Кликнете ОВДЕ за понудата во Албанија.

  • Лето во Турција QUATTRO BEACH SPA & RESORT 5* ALANYA

-Можност за плаќање на рати – без камата!

ПЦР тест за влез

Кликнете ОВДЕ за понудата во Турција.

  • Лето во Црна Гора – Pearl Beach Resort 4* – Чањ

-Без ПЦР тест

-Деца од 0-2 години имаат бесплатна услуга

– Деца од 2-12 години добиваат 50% попуст доколку престојуваат со двајца возрасни

Кликнете ОВДЕ за понудата во Црна Гора

  • Понуда за Македонија

Понуда за летување во Maiva Hotel & Spa – Св.Стефан – Охрид

Понуда за летување во ХОТЕЛ UNIQUE RESORT & SPA-ОХРИД

LAST MINUTE ПОНУДИ!!!! – ОВДЕ

Посетете ја канцеларијата на ЈК Травел – Кочани, лоцирана на ул. „Никола Карев“ бр. 12 – Кочани (Монополски згради).

Телефон за контакт: 072/233-830 076/206-990

За подетални информации околу понудите на ЈК Травел – Кочани посетете ја фејсбук-страницата на ЈК Травел со клик ОВДЕ.

Р. Турција
Р. Турција
Р. Турција
Сподели:
  •  
  •  
  •