ЈК Травел подарува летување од соништата!!!

ЈК Травел подарува летување од соништата!!!

Ексклузивeн хотел со 5 ѕвезди на брегот на Турција Ве очекува.

Потенцијален добитник за ова летување за двајца е секој оној кој ќе направи резервација за било која дестинација на ЈК Травел во периодот од 25.06 – до 31.08 2021.

Резервирај кај нас и имаш шанса да добиеш второ летување во луксузен хотел во Турција.

На 01.09.2021 го одбираме најсреќниот!

*Важи за резервации направени од 25.06.2021 до 31.08.2021

Посетете ја канцеларијата на ЈК Травел – Кочани, лоцирана на ул. „Никола Карев“ бр. 12 – Кочани (Монополски згради).

Телефон за контакт: 072/233-830 076/206-990

Сподели: