ЈК Травел – Понуда на неделата

JK Травел со најдобра понуда на неделата!!!

-Специјален -25% попуст за резервации оваа недела

* Промоцијата важи за резервации направени до 24. 07.2021 год.

Информирај се и резервирај на 072/233-830 или посетете ја канцеларијата на ЈК Травел – Кочани, лоцирана на ул. „Никола Карев“ бр. 12 – Кочани (Монополски згради)

Со клик ОВДЕ до понудата!

Сподели: