ЈОУБ „Искра“ – Кочани – Литературна средба и промоција на дела на авторките Витанова, Атанасова и Ѓоргиева

Среда, 17 јануари во 12 часот, ЈОУ БИблиотека „Искра“ организира литературна средба и промоција со младите авторки Марија Витанова, Рената Атанасова и Василија Ѓоргиева.

Авторките се членови на литературната секција при Дом за деца и млади „Благој Мучето“ од Струмица, а пред кочанската публика ќе се претстават и ќе бидат промовирани нивните  дела: „Мирисот на младоста“, „Желбите на вистинските луѓе“ и „Безгрижна“.

ЈОУБ „Икра“ – Кочани

Сподели: