Џудисти од ЏК „Гладијатор“ учесници на едукативен тренинг во Битола

На ден 24.08 (вторник) во Битола, во заедничка организација на ЏФМ предводена од Ѓуро Илиќ (6 ДАН) и селекцијата на ветерани при ЏФМ предводена од … Continue reading Џудисти од ЏК „Гладијатор“ учесници на едукативен тренинг во Битола