Џудо клубот „Гладијатор“ со известување до своите членови

Почитувани членови и родители ЏУДО КЛУБ ГЛАДИЈАТОР,

Ве известува дека вчерашните препораки до влада од Министерот за здраство за отпочнување со тренинг за поединечните спортови кои се врзани со тренаржниот процес во сала Би требало да отпочнат од 25.05.2020г.

За таа цел ние како клуб ќе ги следиме препораките од надлежните институции од државата така и од нашата федерација како надлежен орган пред кој ние одговараме .За таа цел Ве замолувам да ги следите препораките како би можеле да се подготвуваме за натамошен процес и носење на конечна одлука.

Тоа би значело или враќање во сала на краток временски период или крај на оваа натпреварувачка година.Сепак во предвид ќе ги земеме и вашите сугестии и ставовии кои може да ми ги пратете во инбокс ,однапред Ви благодарам.

ВАШ ТРЕНЕР, ДРАГАН ШЕЌЕРОСКИ 3 ДАН

Сподели: