★★★ Викенд во Club Pulse: Во петок CVIJA во сабота DJ ARCHITECT (Sebia) ★★★

Викендов во Club Pulse ќе ве забавуваат:

★★★ 28.02 (петок) настап на мегапопуларниот CVIJA, карти во претпродажба 150 денари во Кафе бар „Класик“ или 200 денари на врата ★★★

★★★ 29.02 (сабота) DJ ARCHITECT (Belgrade, Sebia) ★★★

Резервации на телефон: 078/238-620

Сподели: