★★★ Нокаут и Игор Џамбазов на агендата во Club Pulse ★★★

Овој викенд Club Pulse ќе биде центар на забавата во градот. Во сабота на сцената во „Pulse“ гостува музичкиот состав „Нокаут“ и фронтменот Никола Перевски – Пере, а како специјален гостин ќе настапи и легендарниот Игор Џамбазов.

★★ Петок 06.03.2020 DJ Mike Rose ★★

★★ Сабота 07.03.2020 НОКАУТ ★★ Специјален гостин: Игор Џамбазов ★ ★

Бидете дел од најдобрата забава во градот, резервации на телефон: 078/238-620

Сподели: