★★ Наташа Беклавац во Club Pulse ★★

Викеднов во Club Pulse гостува големата балканската ѕвезда Наташа Беклавац !!!

★★ Петок 13.03.2020 DJ Shorty P aka Panco ★★

★★ Сабота 14.03.2020 Наташа Беклавац★★

Бидете дел од најдобрата забава во градот, резервации на телефон: 078/238-620

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial