★★ DJ Mike Ride (Serbia) и DJ Irie Scratch викендов во Club Pulse ★★

И овој викенд Club Pulse е единствено место во градот кое ветува добра забава за сите :

21.02 петок – ★★ DJ Irie Scratch ★★

22.02 сабота ★★ DJ MIKE RIDE (Belgrade, Sebia) ★★

Резервации на телефон: 078/238-620

Сподели: