12-годишна малолетничка се оддалечила од згрижувачки дом-се работи на нејзино пронаоѓање

На 05.02.2024 во 15.45 часот во Полициската станица Кочани, социјална работничка во Центарот за социјални работи Кочани пријавила дека од домот на нејзиното згрижувачко семејство се оддалечила Ј.А.(12), која и претходно се оддалечувала и била пронаоѓана и враќана.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето. 

СВР-Штип

Сподели: