Голема понуда на производи во „Магнолија“

Голем избор на производи од широкиот асортиман од брендовите „Bingo“, „Canbebe“, „Molped“, „Molfix“, „Familia“, „Papia“  и „Teno“  во продавницата на „Магнолија“ лоцирана во новиот комплекс згради на улицата „Стево Теодосиевски“ во Кочани.

(*кликнете на фотографијата за галерија)

„Canbebe“ и „Canped“

„Molfix“ и „Molped“

„Bingo“

„Familia“

„Papia“ и „Teno“

Екстра ниски акциски цени на тоалет „Teno“ и пелени „Molfix Giga“ !!!

Сподели: