Градоначалникот Љупчо Папазов организираше прием за гостите учесници на 11. Меѓународен фолклорен фестивал „Ѓурѓовденски обичаи, песни и ора“

Градоначалникот Љупчо Папазов организираше прием за гостите учесници на 11. Меѓународен фолклорен фестивал „Ѓурѓовденски обичаи, песни и ора“ Повеќе...

Заврши реализацијата на градежните активности за модернизација на преминот на горниот строј на пругата Велес – Кочани

Заврши реализацијата на градежните активности за модернизација на преминот на горниот строј на пругата Велес – Кочани Повеќе...