Васил Ангелов и Наталија Теодосиева добитници на општинските награди за „Животно дело“ и „Значајни остварувања за развојот на општина Кочани“

Васил Ангелов и Наталија Теодосиева добитници на општинските награди за „Животно дело“ и „Значајни остварувања за развојот на општина Кочани“ Повеќе...