Општина Зрновци станува домаќин на 38-миот Мегународен Фолклорен Фестивал “Истибанско здравоживо-2023” во организација на Ф.А. “КИТКА”-ИСТИБАЊА

Општина Зрновци станува домаќин на 38-миот Мегународен Фолклорен Фестивал “Истибанско здравоживо-2023” во организација на Ф.А. “КИТКА”-ИСТИБАЊА Повеќе...