Во Кочани за прв пат – натпревари во планинско трчање и брзо одење со стапчиња во организација на КПС „Осоговски Орел“

Во Кочани за прв пат – натпревари во планинско трчање и брзо одење со стапчиња во организација на КПС „Осоговски Орел“ Повеќе...