„FUN and LEARNING with MISHKO“ – нов јутјуб канал за едукација на деца

Во декември минатата година е креиран канал на мрежата јутјуб (youtube) кој содржи едукативни видеа кои ќе им помогнат децата во учење на содржини потребни за предшколска и школска возраст.

Креатор на јутјуб (youtube) каналот „FUN and LEARNING with MISHKO“ е нашиот сограѓанин Мишко Ангелов.

Ангелов за да го создаде овој канал бил инспириран од новиот начин на спроведување на наставата во училиштата, а поттикнат од недостатокот на едукативни видеа на македонски јазик.

Самите содржини претставуваат вистинска забава и уживање за најмалите, а воедно се и од голема помош на родителите. Секој недела се објавува ново видео со аудио и визуелни содржини.

Да го поддржиме овој канал со тоа што ќе кликнете на копчето „subscribe“ на: https://www.youtube.com/c/FunandlearningwithMishko

Видеата можете да ги следите и на фејсбук страница: https://www.facebook.com/Fun-and-Learning-with-Mishko-111101574372467/?ref=page_internal

Сподели: