Glasno.mk – Нов информативен портал за град Кочани

GLASNO.MK е информативен интернет портал за град Кочани и околните населени места. Преку објективно, професионално и непристрасно информирање има за цел да внесе свежина во локалниот медиумски простор.

Место каде може да ги најдете најновите информации, вести, настани и случувања, како и можност да искажете свој став.

Следејки ги основните новинарски и етички принципи Ви ветуваме дека читателите и јавниот интерес секогаш ќе бидат на прво место.

Сподели: