Helen Doron English – Уписи 2022

УПИСИ 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ – ❗

Иднината на нашите деца зависи од квалитетот на нивната едукација❗️

🌏Со Helen Doron English едукацијата го носиме светот блиску до вашите деца и им овозможуваме пристап до високо квалитетна едукација.

❓Како нашиот уникатен метод се разликува од стандардните едукативни системи?

✅Учиме на природен, на забавен начин и интерактивен начин

✅Создаваме билингвални деца, кои англискиот јазик го научуваат како мајчин јазик, со природен акцент и слободно и течно изразување

✅Развиваме одлични комуникациски вештини

✅Вештини за креативно изразување

✅Многу богат и напреден речник

✅Сложени граматички форми, на сосема поинаков забавен начин

✅Многу песни, музика, игри и анимации

📊 За успехот и бенефитите на нашата едукација зборуваат огромниот број на наши ученици низ државата, кои ќе ги препознаете по тоа што одлично го зборуваат англискиот јазик, сосема природно и со самодоверба и имаат одличен акцент и многу богат речник.

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

☎️Доколку сакате одблиску да се запознаете со уникатната Helen Doron методологија резервирајте си бесплатен ДЕМО час.

УПИСИТЕ СЕ во тек❗️

Helen Doron Kocani – 071 314 499

Сподели: