Last minute понуда за Кумбургаз, Турција со ЈК Травел


Last minute понуда за Кумбургаз, Турција со ЈК Травел

HOTEL GRAND GOLD 4*
👉159€ за термин 21.08.2021
👉149€ за термин 28.08.2021
7 ноќевања со појадок и вклучен превоз/цена по лице

➡линк до понудата https://jk.com.mk/tours/grandgold/

Подетални информации :
📞 Кочани 033 273 141
📞 Кочани 072233830 /076206990
🌍www.jk.com.mk

Сподели: