Omnia Silver – вработува асистент за продажба

Omnia Silver – вработува асистент за продажба!!!!

Нуди фиксна плата плус супер месечни бонуси и одлични услови за работа

Предност имаат кандидати со искуство во професијата

За повеќе информации обратете се во Лира во Шопинг центарот во Кочани или на инстаграм профилот @liramacedonia

Сподели: