Активистите на „Green“ не се откажуваат од намерата ранците и училишниот прибор да стигнат до оние на кои им се најпотребни

Активистите на „Green“ не се откажуваат од намерата ранците и училишниот прибор да стигнат до оние на кои им се најпотребни Повеќе...