ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани со реакција на прес конференцијата на ОО СДСМ Кочани – Да не се залажуваме дека сме на „ПРАВ ПАТ“, затоа што вашиот прав пат секогаш води до крстопат

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кочани со реакција на прес конференцијата на ОО СДСМ Кочани – Да не се залажуваме дека сме на „ПРАВ ПАТ“, затоа што вашиот прав пат секогаш води до крстопат Повеќе...