„Pit Stop“ Ве наградува – Викенд во Охрид!!!

Голема наградна игра на самопослужната авто-перална „Pit Stop“.

Се што треба да направите е да го исперете вашиот автомобил 4 пати во авто-пералните на „Pit Stop“ и да пополните купон со потребните податоци за учество (име и презиме, регистерска ознака на возилото, датум и точно време на перење на вашето возило и телефонски број за контакт).

Наградните купони можете да ги подигнете од поштата „Фалкон Логистик“, до авто-пералната на „Pit Stop“ кај Автобуската станица, Авто делови „Авто Експрес – Црни“, Авто делови „Дечовски“, Маркет „Кај Тоше“ кај болницата, фризерски салон „Бруклин“,маркет „Зендолино“ и „Јосевски Консалтинг“

Пополнетите купони оставете ги во поставените наградни сандачиња на двете локации на „Pit Stop“ во Кочани, на ул. „Тодосија Паунов“ кај Автобуската станица или на ул. „Страшо Ербапче“ кај болницата во Кочани.

Во наградната игра може да учествувате со неограничен број на пополнети купони и истите важат во текот на целата наградна игра. (На еден купон потребно е да бидат евидентирани вкупно 4 перења на возилото)

Во наградната игра предвидени се шест извлекувања и награден фонд од:

30.06 (среда) – 1 комплет средства за нега на автомобил

15.07 (четврток) 10 гратис перења на вашето возило

31.07 (сабота) 1 ваучер од 2000 денари од Авто Експрес – Црни

15.08 (недела) 1 ваучер од 2000 денари од Авто Експрес – Црни

31.08 (вторник) 1 ваучер од 2000 денари од Авто Експрес – Црни

15.09 (среда) Викенд во Охрид за двајца во Вила Бисера на (24-25 септември)

Нагрданата игра трае од 11 јуни до 15 септември 2021 година.

Извелкувањето на наградите ќе биде на фејсбук-страницата на „Pit-Stop“.

*За веродостојноста на внесените податоци во наградните купони ќе бидат прегледани сигурносните камери на авто-пералните „Pit Stop“.

*Сите купони ќе бидат проверени, доколку се пронајдат дупли купони со идентични податоци ќе бидат поништени.

Сподели: