Rainbow Кочани има потреба од професорка по англиски јазик

Rainbow Кочани има потреба од професорка по англиски јазик на неопределено време!

Бараме личност која:🇬🇧 Одлично се снаоѓа во англискиот јазик – говорен и пишан.

Сака да работи со деца.

Има соодветно образование.

Нудиме:Одлични услови за работа.

Платена обука/годишни семинари.

Идеално работно време.

Сите информации можете да ги добиете на 070-361-204

Сподели: