Simpo black week попусти до 30 % во сите салони низ Македонија

Големи акциски попусти до 30% оваа недела во СИМПО за Simpo black week. Побрзајте количините се ограничени.
СИМПО – каде сонот станува реалност.
Пронајдете го своето омилено парче мебел во СИМПО и направете го вашиот дом посебен. Нова димензија на удобност и квалитет. Дел од вашиот дом отсекогаш и засекогаш.

Посетете го новоотворениот салон во Штип во близина на новиот кружен тек на ул. „Борис Крајгер“ бр. 54 .

СИМПО – мебел со душа!

Сподели: