Tротоарско поврзување од Кочани до селото Бели

Општина Кочани ја почна реализацијата на проектот за современо тротоарско поврзување на градот со селото Бели, за што од сопствениот буџет инвестира четири милиони денари. … Continue reading Tротоарско поврзување од Кочани до селото Бели