„URBAN BAKERY“ – нешто ново во Кочани

Утре (Недела) со почеток во 11:00 часот Компанијата „URBAN BAKERY“ ќе им понуди нов производ на жителите на Кочани.

Пекарата која е сместена во кругот на паркингот кај маркетот „Стокомак“ започнува производство на италијански и француски леб.


Леб без квасец (Sourdough) Направен по природна ферментација за која е потребно повеќе од 36 часа од почеток до краен производ.
Три состојки: брашно, вода и сол. Без адитиви, квасец, без вештачки ароми, конзерванси, Внесете здравје на прв залак!

Лебот без квасец sourdough ќе ви стане омилен за секој семеен ручек.
Focaccia – италијански леб со магичен вкус кој ќе ве однесе на улиците во преубавата Италија;
Baguette – француски леб кој ќе даде посебен француски шмек на вашата трпеза.
Внимателно избраните семиња и р’жаното брашно во multi seeds лебот ќе ви помогнат во здравиот начин на живот.

Повелете, во „Urban bakery“ ве очекуваат!

Сподели: