„Wine Bar Barrique“ – катче за вашите семејни прослави и бизнис средби

Интимно катче кое нуди комфор и елеганција во центарот на градот, „Wine Bar Barrique“, во склоп на Хотел „City In“.

Идеално место за вашите семејни прослави и бизнис средби, на менито квалитетно вино, закуски и врвни специјалитети. Можност за резервации и понуда на поединечно мени за вашите средби.

Уживајте во новогодишниот амбиент во „Wine Bar Barrique“, вистински избор за урбан бар во градот. 

Сподели: