Пешачењето е здравје: Општина Кочани и Клубот за планинарски спортови „Осоговски орел“  в сабота организираат прошетка околу езерото Гратче

Пешачењето е здравје: Општина Кочани и Клубот за планинарски спортови „Осоговски орел“  в сабота организираат прошетка околу езерото Гратче Повеќе...

Кочанската болница го одбележа Светскиот ден на здравјето – доделени благодарници на здравствени работници и општествено одговорни компании

Кочанската болница го одбележа Светскиот ден на здравјето – доделени благодарници на здравствени работници и општествено одговорни компании Повеќе...